Retourneren & Ruilen

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd als het product/de producten in originele staat bij ons aankomt/aankomen. Dat betekent onder andere: ongebruikt en onbeschadigd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar het retouradres van Cycloonfilters.nl zijn voor eigen rekening. Afhankelijk van de vervoerder, de grootte en het gewicht van het pakket alsmede de door u gewenste en door u afgesloten verzendverzekering, bedragen de retourkosten circa €6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de door u gekozen vervoerder. Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Cycloonfilters.nl worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht, kunt u contact met ons opnemen via . U ontvangt dan het formulier voor herroeping. Nadat het formulier is teruggestuurd, wordt vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product/de producten reeds in goede orde retour is/zijn ontvangen.

Een aantal producten dat u bij Cycloonfilters.nl kunt kopen, wordt volgens de door u ingevoerde specificatie op maat gemaakt. Dat zijn de afzuigslangen waarvan u zelf de lengte kunt bepalen. Omdat deze slangen voor u op maat worden gemaakt, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Ruilen

Wilt u een product ruilen? Geen probleem, neem contact op via onze contactpagina en we zorgen ervoor dat het product wordt omgeruild. De kosten voor de retourzending van het oude product zijn voor rekening van de klant. Tenzij het gaat om een defect aan het product dat reeds bij ontvangst al aanwezig was. Dan valt het uiteraard onder de garantie en verzorgt Cycloonfilters.nl de retourkosten. Het om te ruilen product dient in originele staat te zijn. Dat betekent onder andere: ongebruikt en onbeschadigd.