Waarom zou ik een filter bij Cycloonfilters.nl bestellen als ik het ook in Azië kan kopen?

Voor snelheid, service en zekerheid.

(1) Snelheid: bestellingen op werkdagen voor 18.00u heeft u binnen twee dagen in huis. Vaak ook in België. De verzendtijd van Azië naar Nederland is daarentegen tussen de 21 en 30 dagen. Een stuk langer dan de winkeliers vermelden, ondanks dat er wordt geadverteerd met 10 tot 15 dagen. Niet alleen zijn dat vaak werkdagen en worden de weekenden er niet bij opgeteld, maar ook gaan die ’10 tot 15 dagen verzendtijd’ pas in wanneer het product met de post is meegegeven. Na bestelling duurt het vaak tot 5 dagen voordat een order is verwerkt en meegegeven aan de vervoerder. Alles bij elkaar duurt het gemiddeld 3 tot 4 weken voordat een product uit Azië Nederland bereikt. Als het pakket wordt gecontroleerd door de douane, dan komen daar ongeveer nog vijf dagen bij alsook bijkomende inklaringskosten: 21% btw bij aankopen hoger dan €22 + €13 administratiekosten. Voor een EMS-zending zijn de administratiekosten zelfs €17,50. Een ‘goedkoop’ filter uit Azië van €25 kan dan alsnog uitkomen op €38,63 (€22 (belastingvrije drempel) + €3 x 1,21 (belastbaar deel van de kosten van het filter) + 13 administratiekosten). Wij hebben cycloonfilters die al beginnen vanaf €24,95 (€20,62 ex. btw).

(2) Service: Wij doen al het werk voor u. Dat betekent dat alle filtercombinaties en complete filterpakketten door ons volledig zijn voorbereid. U hoeft dus niet zelf alles af te tekenen, de montagegaten te boren en het afvoergat uit te zagen. Bij ontvangst hoeft u alleen nog maar het filter op het opvangvat te bevestigen door middel van vier boutjes en vier moertjes.

(3) Zekerheid: Het komt geregeld voor dat producten uit Azië beschadigd aankomen. De producten worden vaak nauwelijks verpakt waardoor ze hun duizenden kilometers lange avontuur niet altijd overleven. Als u een product ontvangt dat stuk is, dan moet u contact opnemen met de buitenlandse klantenservice en eigen ervaring leert elke keer dat er snel een halve week overheen gaat voordat een bestelling onder garantie opnieuw wordt verzonden. Dat brengt automatisch met zich mee dat u weer 3 tot 4 weken moet wachten voordat uw bestelling bij u aankomt. Bij elkaar opgeteld bent u in dat geval 42 tot 56 dagen verder voordat u een werkend filter heeft ontvangen.

Bij Cycloonfilters.nl worden alle producten zorgvuldig geïnspecteerd en verpakt voordat ze worden verzonden. Mocht er toch iets niet helemaal in orde zijn, dan ontvangt u binnen 48 uur na retourzending een nieuw product. Gegarandeerd!