Cycloonfilters.nl - The Dust Solution

Cycloonfilters.nl levert oplossingen voor stof op het werk en in de werkplaats thuis. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons bij het juiste adres. Onze producten zijn in een breed scala van situaties te gebruiken: het filteren van houtsnippers en -stof, het filteren van steengruis bij het frezen van vloerverwarmingen, bij gebruik met straalkasten, bij gebruik met CNC-machines en vele andere toepassingen. Overal waar stof bij vrijkomt, bieden wij een passende oplossing. 

Onze zakelijke klanten komen dan uit de bouwsector, de auto-industrie, landbouw, scheepsbouw, voedselindustrie en vele andere sectoren. Door onze specialistische kennis bent u bij ons verzekerd van het juiste advies en door onze eigen voorraad is de levertijd slechts twee werkdagen.

Een greep uit onze producten

Filterpakketten

Filtercombinaties

Cycloonfilters

Afzuigslangen

Slangadapters

In de spotlight

Filtercombinatie M-60M

Filtercombinatie M-60M is bij uitstek geschikt in situaties waarin stof moet worden gefilterd dat een slijtende werking heeft. Denk bijvoorbeeld aan het opzuigen van steengruis bij het frezen in vloeren en muren, maar ook bij het filteren van glas- en metaalgruis. Het grote 60 liter opvangvat garandeert langdurig kunnen werken zonder hinderlijke onderbrekingen.

Doordat zowel het filter als het opvangvat van metaal zijn, kunnen beide worden geaard. Daardoor kan statische elektriciteit worden verminderd. Als statische elektriciteit tot een minimum moet worden beperkt, dan kan daarvoor de Superflex R afzuigslang worden gebruikt. Deze polyurethanen afzuigslang heeft namelijk een koperen aardingsspiraal in zich.

BestSELLERS

Filterpakket 3-20K

Industrial 38mm 5 meter

Universele 5-traps slangadapter

Filterpakket 3-60M

Multifunctionele zuigmond

klantervaringen

Hr. Kazen
Hr. Kazen
Lees verder
"Na twee jaar met volle tevredenheid een cycloonfilter op mijn afkortzaag gebruikt te hebben, wilde ik deze tevens op mijn zaagtafel en cirkelzaag aansluiten. Helaas bleken de machinefabrikanten hiervoor geen passende aansluitingen te hebben - Cycloonfilters.nl gelukkig wel! Zij hebben mij enorm geholpen om alle machines op één filterinstallatie aangesloten te krijgen. Top service!"
Hr. Vraets | www.sepsys.nl
Hr. Vraets | www.sepsys.nl
Lees verder
"Onze firma SepSys maakt producten voor de superjacht en scheepsbouw. In het afgelopen jaar hebben wij een aantal keren een vraag neergelegd bij Cycloonfilters.nl. Deze werden altijd keurig netjes beantwoord en we hebben er een paar goede ideeën aan over gehouden. We hebben verschillende cylonen van Cycloonfilters.nl. Het resultaat is voor ons: betere werking van de machines, minder downtime en besparing op stofzuigerzakken. Veel fijner werken!"
Hr. Bakker
Hr. Bakker
Lees verder
"Mooi product, vangt inderdaad het overgrote deel van het stof. Zuigkracht met 2 x 5m slang is ook nog steeds ruim voldoende. De service is ook goed op orde, snel antwoord op e-mails en een extra opvangvat was zo geregeld."